staff central image
Ermal Brahimaj
1982 Durrës

2007
Studion në fakultetin e Arkitekturës TU - Darmstadt Gjermani.

2008
Diplomohet në master për Arkitekturë (Mjedisi dhe Paezazhi) në Politeknikumin e Torinos me tezën e konkursit ndërkombëtar "Fuori dal Tunnel" duke fituar çmimin e parë.

2009
Jeton në Berlin, fiton çmimin finalist për konkursin ndërkombëtar "Ohrenstrand Mobil". Bashkëpunon me studion w30 architekten.

2010
Themelon studion "Brahimaj Architect".


Bashkëpunëtorë/Këshilltarë - nga 2008
Amedeo Forcolin, Alessio Primavera, Denny Biasiolli, Enrico Casetta, Enrico Degiovanni, Sara Ghanadi, Monica Gribaudo, Ignazio Caruso, Paolo Luciano, Emanuele Meinero, Robert Michaelis, Silvana Rodriguez, Bledar Seferi, Igor Selle, Luca Tesio, Fan Yan, Gustavo Aranda, Elisa Rigoni, Marta Finotto, Elisa Siffredi, Elisa Raimondo, Elisa Colombano, Chiara Rivacoba, Bianca Palmieri, Massimiliano Salzotto
P.I.: 03326600040